Αναζητήστε την ένδειξη καλύτερης τιμής "Special Offer" σε επιλεγμένα προϊόντα μας! about

 
Greek Deli products from Chios island

Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα House Of Taste!.

Μέσω της σελίδας αυτής εκπροσωπούμε επίσημα τις βραβευμένες καραμέλες “dyo-dyo” .

 

Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε και να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας τόσο στην Ελληνική αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού.

 

Πρόκειται για μια καινοτόμα ιδέα, πίσω από την οποία συναντούμε τον πολύ ελπιδοφόρο κ. Δημήτριο Κοκκινάκη, δημιουργό της καραμέλας “dyo-dyo” με μοναδικά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά:

χωρίς ζάχαρη-χωρίς συντηρητικά-χωρίς γλουτένη, κατάλληλες και για διαβητικούς.


Κλινική μελέτη για το διαβήτη 

Οι χειροποίητες καραμέλες “dyo-dyo” έχουν μελετηθεί κλινικά για το κατά πόσο μπορούν να καταναλωθούν από άτομα που πάσχουν από διαβήτη.

 

Στη μελέτη αυτή, η οποία έλαβε χώρα στο νοσοκομείο «Υγεία», αποδείχθηκε ότι ο γλυκαιμικός δείκτης ήταν 3,50 φορές περίπου κατώτερος από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <55).

Παράλληλα διαπιστώθηκε ότι το γλυκαιμικό φορτίο ήταν 10 φορές περίπου μικρότερο από το χαμηλότερο standard της διεθνούς βιβλιογραφίας (το οποίο είναι <11).

 

Εξίσου σημαντικό ήταν ότι οι ασθενείς που κατανάλωσαν 25 γραμμάρια από τις καραμέλες “dyo-dyo” δεν παρουσίασαν κανένα γαστρεντερικό πρόβλημα κάτι που είναι σύνηθες φαινόμενο μετά από την κατανάλωση γλυκαντικών ουσιών.


15 βραβεία μέσα σε 2 χρόνια! 

Η K.S.A. κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ για νεοεμφανιζόμενη (start-up) ελληνική επιχείρηση στο χώρο της χειροποίητης καραμέλας.

Παράλληλα στις αρχές του 2016 η K.S.A. βραβεύτηκε από το επιμελητήριο Χίου για την ποιότητα των προϊόντων της και την εξωστρέφεια της.