Είστε εδώ
Αμυγδαλωτά με μανταρίνι
Πέμ, 20/12/2018 - 14:47 — House Of Taste
ΥΛΙΚΑ (για περίπου 35 αμυγδαλωτά)
- 250γρ φλούδες από μανταρίνι
- 400γρ αμυγδαλόσκονη
- 250γρ μέλι
- 150γρ νερό
- Σουσάμι ακατέργαστο
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Πλένουμε καλά τα μανταρίνια. Βράζουμε το μέλι με το νερό και τις φλούδες μανταρινιού για 10 λεπτά, έως ότου εξατμιστούν τα υγρά. Αφήνουμε να κρυώσουν οι φλούδες και τις πολτοποιούμε στο μπλέντερ. Ανακατεύουμε μαζί με την αμυγδαλόσκονη, μέχρι να σχηματιστεί ένα ομοιογενές μείγμα που να πλάθεται στα χέρια. Αφήνουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες μέχρι να σφίξει. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια και τα ρολάρουμε στο ακατέργαστο σουσάμι.
Πηγή:
http://steliosparliaros.gr/ygieina/xoris-laktozi/amygdalota-mantarini/

Text and image
- Ιστολόγιο του χρήστη House Of Taste
- Εισέλθετε στο σύστημα ή εγγραφείτε για να υποβάλετε σχόλια