Απέσπασε δυο χρυσά αστέρια από τον παγκόσμιο διαγωνισμό γεύσης & ποιότητας η καραμέλα Dyo-Dyo!

Απέσπασε δυο χρυσά αστέρια από τον παγκόσμιο διαγωνισμό γεύσης & ποιότητας η καραμέλα Dyo-Dyo!

Απόλυτα δικαιωμένος μετά την βράβευσή της μαύρης καραμέλας του είναι ο φαρμακοποιός Δημήτρης Κοκκινάκης αφού το προϊόν που έφτιαξε κατόρθωσε να αποσπάσει δύο χρυσά αστέρια από τον Διεθνή Οργανισμό Γεύσης και Ποιότητας!

 

" Είμαι πολύ χαρούμενος που η μαύρη καραμέλα με γεύση μαστίχας βραβεύθηκε από τον πιο αξιόπιστο οργανισμό που υπάρχει στον κόσμο. Και το λέω αυτό γιατί τα προϊόντα αποστέλλονται χωρίς συσκευασία και οι 120 σεφ που απαρτίζουν την επιτροπή του διαγωνισμού δοκιμάζουν στα «τυφλά» και ανάλογα με το ποιο τους αρέσει στη γεύση αποφασίζουν να δώσουν και τα χρυσά αστέρια ", υπογράμμισε στον «π» ο Δημήτρης συμπληρώνοντας ότι η μαύρη καραμέλα είναι το μοναδικό προϊόν στην Χίο που έχει αποσπάσει δύο χρυσά αστέρια από έναν Παγκόσμιο Οργανισμό γεύσης και ποιότητας.


 

"  Όταν έστειλα την καραμέλα σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα ήμουν αισιόδοξος γιατί γνωρίζω την ποιότητα και καλή γεύση του προϊόντος μου αλλά δεν περίμενα επουδενί αυτή την διάκριση. Τόσο το σχήμα όσο και το χρώμα της καραμέλας είναι εμπνευσμένο από τα Μαύρα Βόλια. Η καραμέλα έχει τη μορφή βότσαλου και αυτό από μόνο του αποτελεί πρωτοτυπία ".


 

Εκτός από τις μαύρες καραμέλες η εταιρεία Kokkinakis Sugar φτιάχνει και χειροποίητα γλειφιτζούρια χωρίς ζάχαρη!

" Τα γλειφιτζούρια δεν έχουν ζάχαρη, λιπαρά και συντηρητικά και είναι μια υγιεινή λιχουδιά για τα παιδιά, ο παππούς μου και τα αδέρφια του είχαν μετακομίσει από το 1910 στην Ρωσία και αργότερα στην Πολωνία όπου έφτιαχναν χαλβάδες, καραμέλες, γλειφιτζούρια. Είχαν εργοστάσιο εκεί και έκαναν μεγάλη σταδιοδρομία. Προσπαθούμε να διατηρούμε τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα δίχως να υποβαθμίζουμε την ποιότητα των προϊόντων μας. Όλα είναι χειροποίητα και φτιαγμένα με τα καλύτερα υλικά που κυκλοφορούν στην αγορά. Περιμένω τις καινούργιες συσκευασίες για τις καραμέλες και αμέσως μετά θα διατίθενται και σε τουριστικά μαγαζιά"

 

Πηγή: politischios.gr

Tags: Dyo-Dyo, Superior Taste Awards 2016