Γρανίτα καρπούζι, ροδάκινο με άρωμα πικραμύγδαλο - Citrus!

Γρανίτα καρπούζι, ροδάκινο με άρωμα πικραμύγδαλο - Citrus!

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΤΗΡΙ


– 2½ κ.γ. μαρμελάδα καρπούζι, ροδάκινο με άρωμα πικραμύγδαλο - Citrus
– ½ κ.γ
. μέλι ή ζάχαρη
– ½ κ.γ.
σιρόπι βύσσινο (θα δώσει ένα πιο έντονο κόκκινο χρώμα χωρίς να αλλοιώσει την γεύση της μαρμελάδας)
Ποτηριού νερό
Μερικά φύλλα δυόσμου 
– 5 με 6 μεγάλα παγάκια ή υπολογίστε περίπου με το μέγεθος του ποτηριού σας

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζετε σε  του ποτηριού νερό τα υλικά (εκτός δυόσμου και πάγου).

Ανακατεύουμε με μίξερ χειρός μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά.

Ρίχνουμε το μείγμα μαζί με τον πάγο στο μπλέντερ και τα χτυπάμε για μερικά δευτερόλεπτα μέχρι να γίνει σαν κρέμα (προσοχή δεν θέλουμε να γίνει πολύ ρευστή η γρανίτα μας).

Σερβίρουμε σε μεγάλο ποτήρι.

Γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.

Εναλλακτικά μπορείτε να πειραματιστείτε με όλες τις υπέροχες μαρμελάδες Citrus!

 

Στην υγειά σας!!!

 

HOUSE OF TASTE
 

 

 

Tags: Citrus