Το Χιωτικο Παγκοσμιο Χρυσο Μεταλλιο για την Ελλαδα !

Το Χιωτικο Παγκοσμιο Χρυσο Μεταλλιο για την Ελλαδα !

Η Κokkinakis Sugar Art (K.S.A) αποτελεί τη μοναδική χιώτικη εταιρεία η οποία έχει λάβει τόσα βραβεία μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Οι καραμέλες της οι γνωστές dyo dyo, μαγεύουν όποιον τις δοκιμάζει…..Πορτοκάλι, μανταρίνι, λεμόνι, περγαμόντο, φράουλα, μαστίχα, μαστίχα-μέντα….πρόκειται για γνήσιες γεύσεις που σε συναρπάζουν από την αρχή μέχρι το τέλος. Για αυτό κιόλας οι καραμέλες dyo-dyo έχουν αποσπάσει 7 βραβεία μέσα σε μόλις δυο χρόνια!

Όμως αυτό που δεν ξέρετε είναι ότι οι dyo dyo πήραν και ένα παγκόσμιο χρυσό βραβείο. Και όχι σε έναν οποιοδήποτε διαγωνισμό αλλά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό τροφίμων, ποτών, καλλυντικών και ειδών καπνού…!

Ο διαγωνισμός έλαβε χώρα στην Ουγγαρία και η απονομή του βαρύτιμου βραβείου έγινε στη Βουδαπέστη στα τέλη του Μαΐου του 2016. Ξέρετε πόσες ελληνικές επιχειρήσεις βραβεύτηκαν στον τομέα των τροφίμων; Δύο μόνο!!! Μάλιστα!!! Η μια ήταν η K.S.A. και η άλλη η Elbisco. Ξέρετε ποια εταιρεία από τις δύο πήρε χρυσό; Η K.S.A. με τις καραμέλες χωρίς ζάχαρη dyo dyo, γεύση μανταρίνι Χίου!!!

Η πρώτη καραμέλα με το μοναδικό σε γεύση μανταρίνι Χίου! Χωρίς ζάχαρη, νάτριο, λιπαρά, συντηρητικά κατάλληλη για διαβητικούς και ομοιποπαθητική χρήση "δυό δυό" από τη βραβευμένη εταιρεία Kokkinakis Sugar Art (K.S.A.). The first candy with the unique taste of Chios island tangerine! Sugar free candy, sodium free, no fat, no preservativessuitable for diabetics and homeopathetical use "Dyo Dyo" by the awarded company Kokkinakis Sugar Art (K.S.A.).

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν 85 χώρες και από τις πέντε ηπείρους και οι καραμέλες dyo dyo διακρίθηκαν ανάμεσα σε 3000 προϊόντα από 70 ανεξάρτητους ειδικούς! Τα προϊόντα του διαγωνισμού υπόκεινται όχι μόνο σε δοκιμασία γευσιγνωσίας αλλά και σε λεπτομερή εργαστηριακή ανάλυση για να διαπιστωθεί αν τα συστατικά της ετικέτας τους αντιστοιχούν ακριβώς με το περιεχόμενο τους…. H K.S.A. δεν σταματάει εδώ…ετοιμάζει και μια βιολογική σειρά. Με βάση φυτά της ελληνικής φύσης κυκλοφόρησε μια απίθανη ακόμη γεύση…γιασεμί με βιολογικό φραγκόσυκο Λακωνίας!!!

Tags: Dyo-Dyo, World Selection 2016