Μπισκότα με αμυγδαλοβούτυρο, βρώμη και μπανάνα | House Of Taste

Είστε εδώ

Μπισκότα με αμυγδαλοβούτυρο, βρώμη και μπανάνα

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 15 ΜΠΙΣΚΟΤΑ)


- 1 φλιτζάνι βρώμη
- 4 μπανάνες ώριμες
- 4-5 κουταλιές της σούπας αμυγδαλοβούτυρο

Προαιρετικά: 50 γρ. κουβερτούρα χοντροκομμένη ή αντίστοιχα γρ. από χοντροσπασμένα αμύγδαλα

 

 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Στρώνουμε χαρτί ψησίματος σε ένα ταψί.

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Με ένα πιρούνι, λιώνουμε τις ώριμες μπανάνες μέχρι να γίνουν πολτός. Ενώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε πολύ καλά. Αν το μείγμα σας είναι πιο αραιό απ’ ότι πρέπει και απλώνει πολύ, προσθέστε λίγη ακόμη βρώμη.

Σκεπάζουμε το μείγμα με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο για 30 λεπτά.

Στη συνέχεια, πλάθουμε τα μπισκότα μας και τα πιέζουμε ελαφρώς για να πάρουν πλακέ σχήμα. Τα τοποθετούμε πάνω στο χαρτί ψησίματος και ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά.

 

Tip:

Ταιριάζουν υπέροχα με μέλι, μαρμελάδα και φυστικοβούτυρο. Είναι πολύ ωραία και για συνοδευτικό με το γάλα των παιδιών.

 

Καλή απόλαυση!!!

 

 

 

 

 

 

themamagers.gr

Text and image